Carrièredag

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Organisator
Carrièrecommissie
Datum en tijd
1 mei 2024 10:00 - 16:30
Locatie
Wassenaarseweg 52, 2333 AK te Leiden

Carrièredag

Waarde leden,

Woensdag 1 mei a.s. is het weer zover: dan staat de jaarlijkse Carrièredag van de BNSL weer op de planning! De Carrièrecommissie heeft hard gewerkt en een leuk en interessant programma in elkaar gezet. Het thema luidt dit jaar: ‘Het imago van de notaris: de oude rol en de nieuwe perceptie’. Gedurende deze dag zullen er vier sprekers aan het woord komen, die allen op hun eigen manier iets bijdragen aan het thema.

Tijdens de Carrièredag zullen verschillende sprekers u meenemen in het veranderende imago binnen het notariaat. De sprekers spreken onder andere over de veranderingen van de afgelopen tijd en welke mogelijkheden er zijn voor studenten om een bijdrage te leveren aan het veranderende imago.

Het evenement zal plaatsvinden bij Pieter De La Court (Wassenaarseweg 52, 2333 AK Leiden). De inloop van het evenement zal om 10:00 uur plaatsvinden, waarna om 10:30 uur de eerste spreker van start zal gaan. Tussen 12:30 uur en 14:00 uur is er een lunchpauze waarbij de lunch voor u verzorgd wordt. De Carrièredag zal tot circa 16:30 uur duren.

Geef bij uw aanmelding vooral eventuele allergieën of dieetwensen aan voor tijdens de lunch.

Aansluitend aan de Carrièredag zal de meiborrel plaatsvinden bij Café de l’Espérance.

Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 26 april 12:00 uur a.s. Wij hopen u in groten getale te mogen ontvangen!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien